Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Med en jättechokladboll!

 
Kvällens minitårta! Eller egentligen är det morgondagens jättechokladboll som förberetts av mig och Rebecca för att serveras arla i morgonbitti då storebror fyller 16! Inte en frukost helt enligt kostcirkeln kanske men fyller man år så gör man! I morgon stiger vi alltså upp tidigt och sjunger skönsång (hmfr....) och hurrar för son och bror och lämnar paket och jättechokladboll!
 
 
 
Inte klokt! Slår mig varenda gång någon av barnen passerar ytterligare ett år...hur fort det går! En litet knyte har blivit en lång och gänglig nästanvuxen och jag....förstår inte hur det gick till! I morgon har jag i alla fall en sextonåring att fira! Hurra! Hurra!
 
Och så sitter jag nu här i väntans tider i torsdagskvällen vid köksbordet och dricker te. H är ute på vift med arbetskollegor efter en arbetsdag i Malmö och tillbringar kvällen under parasollerna på Lilla Torg! Kanske jag rycker in och agerar taxi om en stund. Vi får väl se hur turerna kommer gå här under förnatten.
En fin och solig torsdag har passerat och jag känner mig extra stolt över träningspasset på cross-trainern som jag klämde in mellan tvätt och presentinslagning. Förhoppningsvis inte den sista! Heja, Heja!
 
Ups...nu fick jag meddelande om att det är dags att köra till Malmö och hämta hem min H.
Bäst att fälla ner den här datorn!
 
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben