Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När helgen levererar det mesta av det bästa.

 
Åh, vilken helg! Svårt att veta var jag ska börja att berätta. Alltifrån surströmmingspremiär i soldränkt trädgård i fredags till livfullt bakande i köket under gårdagen, vackra vyer vid Barsebäckshamn och nyinköpt kitchigt träd likaså och ett digert dagsverke på balkongen idag. Ungefär så. Man hinner mycket på en liten helg minsann. Speciellt när man är två!
 
Inläggets bilder är däremot från förra helgen då H och jag befann oss i Stockholm och skärgården. Är ständigt efter i bildvisningen numera. Hm....känns så där att jag inte hinner uppdatera min lilla dagbok så ofta som jag skulle vilja, men antar att det blir så ibland. Livets svängningar gör sitt. I alla fall hade vi, då som nu en underbar helg med fantastisk utsikt vid frukostbordet.
 
 
 
Det lilla huset där vi bor, precis vid bryggan och stegen ner i vattnet.
 
Och här står jag,något överexponerad, och fotograferar allt det vackra!
 
 
 Tillbaka till helgen som nyss passerat, som har levererat det mesta i både upplevelser och görande och jag får helt enkelt berätta mer efterhand. Jag konstaterar återigen det fantastiska i det gemensamma görandet. Hur det än är - utan att för den skull ge mig in i debatten kvinnligt/manligt - att det är skönt att kunna luta sig mot en praktisk hand i göromålen. Sonens cykel har nu fått sin punktering lagad, ett trasigt handskfack i bilen har blivit lagad (om än provosorisk), bättre verktyg har hittat sin plats i verktygslådan och ett nytt träd har blivit installeratpå balkongen. Bland annat! Och ingen är mer tacksam än jag. Lovar! Ska visa er bilder på mitt träd senare, men nu har söndagsen blivit sen och det är återigen dags att planera för måndag och avsluta detta smått röriga inlägg
 
Hoppas ni alla haft en skön helg!
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben