Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

För säkerhets skull.

 
Magiskt vackert.
 
Tog några bilder när jag var ute i går kväll över vyn som sträckte sig hela vägen till Malmö och Köpenhamn. Färgstarkt. Stilla. Avvaktande.
Och efter cirka 10 minuter efter dessa bilders tagande - föll snön. Stora blöta snöflingor och jag snabbade på stegen hem i ett aprilväder som man inte  blir klok på.
 
 
 
 
Annars idag:
 
En förlamande trötthet härbärgerar i kroppen. Så pass att jag somnade efter hemkomsten efter arbetsdagens slut. Lite oroväckande faktiskt. Åldern? Våren? Spåren efter ett antal års överaktivt varande? Kroppens sätt att säga ifrån måhända. Ändå. Häromdagen bokade jag en tid på vårdcentralen för provtagning och hoppas komma fram till vad som dränerar. För säkerhets skull.
 
Och så har jag äntligen färdigställt ett projekt - en present - som ska överlämnas om en vecka. Känns riktigt bra, och inte minst spännande att få se den färdiga produkten när den förhoppningsvis dimper ner i brevinkastet. 
Check på den alltså.
 
Finns inte så mycket mer att förtälja för eftervärlden än just detta denna onsdagskväll. Livet traskar på, som det ska och jag är i det stora hela nöjd. Tacksam över rutiner. Det trygga. Kroppens inre stiltje. Hälsan. Vännerna.
En förestående sommar.
 
Kram Cecce