Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man blir bortskämd i helgen under körsbärsträden!

 
Körsbärsträden i Kungstärdgården. Underbara. Skira. Vackra!
 
Missade blomningen förra året men hade turen, att få vandra under allt det rosa i år istället. Och det var onekligen fler än vi som hade tagit vägen om Kungsträdgården för att njuta av blomning och vår (även om kylan stundtals var ganska påtaglig). Många med oss ville posera under taket av blommor, blå himmel och känna våren i sig.
 
Jag har haft en fantastisk helg och blivit bortskämd med vila, frukost på sängen (jag veeet....hur lyxigt), fika på Koloni, mött Johanna som jag inte träffat på trettio år (!), umgåtts med ungdomarna som förgyller vår tillvaro med livgivande diskussioner och närvaro kring middagsbordet, åkt årets första båttur i skärgården, vandrat genom Djurgården och vänt näsan mot solen på uteservering längs Strandgatan. Inte klokt vad man kan hinna med en massa trevligheter på en och samma helg. Energigivande - utan tvekan och allt det trötta som jag känt den senaste tiden fick stå till sidan för ett mera sprittande och livgivande kroppstillstånd.
 
  
 
 
Och nu sitter jag på tåget hem igen, med upplevelser att smälta och omställningar att göra. Onekligen tvära kast mellan helgliv och vardagsliv, men båda tillställningarna behövs. Längtar efter ungdomarna hemma så klart, och oroar mig lite för sonen som besökt akuten under dagen. Ibland önskar jag att jag kunde få befinna mig på två platser samtidigt men den ekvationen går ju sällan i hop. Nåja...allt har gått bra och vi hoppas att hitta bot mot åtkomman så fort det bara går.
 
Nu ska jag besöka bistron här på tåget för att köpa min sedvanliga ask med räkor som får komplettera den medhavda matsäck med ägg och majonnäs H fixat till mig (Jag sa ju att jag blir bortskämd). Favoritmaten för närvarande, ty ägg klarar jag mig inte utan.
För övrigt gillar jag SJ:s utbud av mat i bistron. Finns en hel del sundare alternativ till den klassiska sandwischen. Det gillas!
Får återkomma i veckan med mer bilder från helgen. Bland annat gjorde vi, som sagt, ett fikabesök på KoloniBiblioteksgatan - ett cafe med ett utbud för alla, även de med mjölkallergi. Handsup för det!
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Underbart vackert .........
/Kram i vårsolen!