Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Påskfirande och ledighetsdagar!

 
Har helt försvunnit i påskfirande och lediga dagar och inte hittat fram till den där känslan - skrivmood - som jag är  beroende av för att kunna sätta upplevelserna, de yttre och de inre, på pränt här inne. Lite konstigt kanske men förutsättningarna måste liksom vara rätt för min sort av skrivande.
 
Det innebär dock inte att jag inte har haft det bra. Snarare tvärtom. Dagarna har fyllts med kärlek. Mat. Familj. Mat igen. Natur. Bakning. Kalas. Femtioårsfest. Utflykter. Med mera, med mera. Helt enkelt skönt och avslappnat varande i finrum och vardagsrum.
 
Bilderna är från påskafton som vi tillbringade med att kalasa både i Broby och i Höganästrakten hos våra respektive familjer. Och. Tro det eller ej - stora delar av påskafton tillbringade vi med snöflingorna fallande utanför fönsterrutorna, såväl i hus som i bil. Aprilväder personifierat alltså.
 
 
 
Påsk- tillika födelsedagslunch då H:s pappa fyllde år.
 
 
Vitsipporna - nyplockade från ägorna nere vid ån - lyste med sin vårliga vita charm i kapp med det inte fullt så charmiga men dock vita snöflingorna utanför fönstret.
 
 
 
Det hindrade oss inte från att äta sommarbärstårta...
 
 
 
...eller som senare, när vi firade svågerns födelsedag på barndomsgården, att gå på påskäggsjakt....
 
 
....i snöblandat regn! Huva!
 
 
Tur att påskäggen hittades trots allt det våta!
 
Resten får jag berätta om efter hand, för nu blev det onekligen tisdagskväll och vardag igen. Fler än jag som är trötta i kväll? Efter första arbetsdagen efter påsklovet är i alla fall jag helt slut...haha! Dessutom har jag en deadline på en sak (läs present) jag håller på att fixa med inför nästnästa helg då två av mina barndomsvänner celebrerar och det vankas fest i Stockholm och som helst ska vara klar ikväll.
 
Alltså springer jag ikväll mellan tvättstuga och presentfixande vid datorn och försöker hålla mig vaken däremellan. En ekvation som just nu verkar ohållbar och ser ut att lösa sig med en reträtt till sängen..!
 
 
Nåja. Det kommer en dag i morgon också. Det tackar jag för.
 
Hörs igen!
Kram Cecce
Kommentar postad
glad påsk i efterskott ! :)
Ja hua vi fick nästan 2 dm snö! Snö hela lååånga långfredagen.
Kram
Lisa

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben