Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När föresatserna är goda!

 
Dramatisk vy trots en ganska odramatisk måndag. Tycker ändå bilden kan vara passande med tanke på väderläget och de allt mörkare kvällar augusti serverar oss. Bilden tog H för någon dag sedan när vi gick ner mot havet och satte oss på bryggan med näsan mot Öresundsbron och Sundet. En skön plats att vila ut på och låta tankarna svava fritt. Och att bada på...inte minst
 
Annars idag: I efterdyningarna efter helgen och det blir inte mycket gjort efter arbetstidens slut. Föresatserna är goda men stannar någonstans efter uthämtning av paketet från Telia med en efterlängtad ny router, matinköp och tillagning av kycklinggryta. När så disken är undanplockad, köket avlägsnat från allehanda plotterhögar och jag kostaterat att det inte var idag jag hade tvättid som jag planerat för utan först på torsdag - DÅ är krafterna slut och jag blickar trött ut över alla plommonsyltburkarna på diskbänken.
 
 
 
Men det kommer fler eftermiddagar. Fler goda föresatser. Fler chanser att ta hand om resterna av plommon i en tilltänkt plommonkaka. Det är ju trots allt bara måndag. 
 
Kram Cecce