Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har en önskan om julklapp.

 
Augustivackert!
Fortfarande sommar och naturen prunkar i bär och frukt. Fortfarande är det grönt och skönt även om färgskalan på vissa håll börjar mörkna och skifta mot gult. 
 
 
 
Och här står jag och är glad! 
Tar mig fortfarande till jobbet utan jacka och det är en ynnest att kunna njuta av hav och strand efter arbetstidens slut.
 
I morgon...ja, hela helgen hoppas jag på fint väder då det är min tur att flytta mig norrut. H och jag ska tillbringa helgen i Stockholm och skärgården och jag ser fram emot att vakna till ljudet av vatten som slår mot brygga. Måsar som skriker och doften av skärgård. Hög mysfaktor väntar alltså.
Således har jag ägnat en del av kvällen åt att packa min svarta väska som nu börjar se något sliten ut efter alla turer med Sj:s snabbtåg mellan Lund och Stockholm. Fördelen är dock att jag numera blivit bättre på att inte överdosera klädtyg och annat mer eller mindre välbehövliga prylar och väskan rymmer även den tekniska apparatur (läs dator, laddare, kamera och objektiv som jag inte klarar mig utan. Man ka bli stolt över mindre men det är faktiskt en konst att packa lite. 
Nåja. En ny weekendväska står högt på önskelistan till jul och skickar härmed vidare önskan till tomten.
 
Med en trevlig torsdag i ryggen känns nu kudden som det enda rätta. Önskar er alla en riktigt skön inledning på helgen.
 
Kram Cecce
 
 
Kommentar postad
Ooo ja, det är verkligen en konst att packa! Jag är inte bra på det och skulle verkligen behöva gå en kurs.... Det och high heels liksom :-)
Tar alltid med lite extra som kan vara bra att ha...

Hoppas att du har en härlig helg framför dig!
Kram

Svar: Tack:-) Hoppas du haft detsamma! Kram<3
cecce