Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har tjugo minuter!

På bryggan en färgstark kväll i augusti.....
 
 
God kväll!
 
Har ungefär 20 minuter på mig att knåpa i hop ett litet inlägg här i kväll, innan det är dags för mig att köra in till Lunds Centralstation för att hämta hem H som kommer hit för att tillbringa helgen här. Brukar sällan bli bra att skriva under tidspress, men tänker att jag gör ett försök. Hann ju inte kika in här igår och tja...eftersom det här är min lilla dagbok känns det trots allt angeläget att ta sig tiden.
 
Så. Nu är vi återigen här - med jämna helger och ojämna helger. Stockholmshelger och Skånehelger. Turas om i helgvarandet. H åker ner. Jag åker upp. Och en massa längtan däremellan. Nåja, det funkar rätt bra trots allt, även om det sliter lite emellanåt.
 
 
Jag fortsätter det blåskimrande bildvalet och visar bilder över sundet mellan Sverige och Danmark. Havet som både skiljer oss åt och förenar oss. Känner mig ofta lyckligt lottad som har valet att ganska lätt åka emellan länderna. På mindre än en timme befinner jag mig på dansk mark. Dejligt!
 
 
 
Visst är det vackert!
 
Augusti flyter på och jag hinner inte tänka så värst mycket mellan göromålen. En av tonåringarna här hemma har nyss börjat skolan och en dotter ska nästa vecka börja sitt sjätte skolår. Inte klokt. Snart har jag en tonåring till i huset. Men skönt ändå när alla är på plats i vardagsrutinerna. Just nu haltar det lite i hemmet när någon blir lämnad ensam hemma om dagarna och andra har fullt upp. En helg emellan sedan är höstterminen i full blom.
 
Några spretiga rader blev det i alla fall, men nu måste jag köra!
 
Kram Cecce