Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Dagarna emellan!

 
Promenadbilder från byn där jag bor. Ganska vackert även vintertid och utan frost och snö om jag får tycka till i min något partiska syn. I alla fall har vi ägnat oss åt en och annan promenad ner mot havet och med över bron och Turning Torso de senaste dagarna. Och det kan ju behövas en och annan fysisk aktivitet efter all julmat och julgotter vi stoppat i oss under juldagarna.
Sköna mjuka dagar med våra familjer har förlöpt sedan julafton uppblandat med mera ytliga aktiviteter som en runda på mellandagsrean i går, övningskörning med sonen och ett besök på ishallen idag.
 
 
 
Kan gott tänka mig att stanna kvar här. Tassa omkring i julen inbäddad i risgröt, halvätna chokladkartonger och soffhäng framför Sällskapsresan. Nåja...tjatet från sjätteklassaren om en ny Iphone 7 kunde jag klarat mig utan, men för övrigt njuter vi alla, var och en på sitt lilla vis av ledighet och umgänge.
 
 
 
 
På tal om umgänge...haha! Här är ett sätt.
Dagens ungdom alltså!
 
 
Här är möjligen ett bättre umgängesalternativ! Bilder tagna från dagens aktivitet på isbanan i Lund!
 
 
 
H visade sig vara riktigt bra på det här med skridskoåkning. Tyvärr är mitt krånglande knä inte i skick för några piruetter på isbanan (kan ju alltid skylla på det). Min roll blev att bistå med varm choklad och kanelbullar. Inte mindre betydellsefullt!
 
Och nu sitter jag här igen. För tredje kvällen i rad - framför tv:n och Golfaren och tycker tillvaron är ganska ok. För att inte säga magnifik. 
 
God fortsättning till er!
 
Kram! Cecce