Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Bättre sent än aldrig: Trendspaning på Stockholmsmässan - Furniture Light & Fair.

 
En fredagshälsning från ett soligt Stockholm där jag landat behagligt i Globenlyan. Kroppen är avspänd. Tankarna - som har en tendens att fara hit och dit - är någorlunda samlade. Kaffekoppen är fylld. Datorn placerad i knät här i soffan för en stunds surfande och skrivande innan jag beger mig ut  i Globens shoppingcentra. Ungefär så.
 
Bilderna i dagens inlägg är ett tidigare påbörjat men inte slutfört inlägg från förra gången jag var här i huvudstaden och besökte Stockholmsmässan och Furniture Light & Fair. Befinner mig hopplöst efter i uppdateringarna och skäms lite över att jag inte refererat besöket tidigare -  i fas med tiden. Men bättre sent än aldrig och här är lite av skörden bilder som hamnade i blickfång och kamerafokus. 
 
 
 
En favorit: Klassiska String helt i vitt!
 
 
H iförd kamera på jakt efter tillgänglighet och funktion i inredning och design.
 
 
Smart och snygg spegel som kan sänkas och höjas fritt beroende på hur lång man är.
 
 
Lampor i knippen. Känns nytt och snyggt.
 
 
Tidstypiskt och genomgående för mässan: Kontraster! Kontraster som utvecklar sig till en lekfullhet i material och annorlunda kombinationer. Se till exempel inläggets översta bild där man blandat päls med stål i en och samma stol. Annorlunda men coolt.
 
 
 
Själv kollade jag mest på kök och smarta lösningar i köksinredning. Man måste ju ha det bekvämt när man ska baka goda kakor...haha! Bra verktyg, lösningar och kvalite´ underlättar alla kreativ verksamhet i köket.
 
 
Mycket folk.... 
 
 
...och här står jag och ger avtryck på klotterplanket.
 
 
Skönt att vila fötterna i presscentrum på mässans övre plan.  
 
Från mässa till denna fredags göromål. Börjar bli dags för mig att resa mig ur soffan och ta tag i sysslorna. Ska nämligen införskaffa lite bakattiraljer inför dagens något spännande kakbak. Inte minst på på grund av ett pyttelitet kök med en stor gasspis! Inte riktigt vad jag är van vid när det ska bakas kakor, men det ska gå det med. Och så jag får bakassistans av H som väntas hem i eftermiddag. Hands-up för det!
 
Kram Cecce