Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Ja, se det snöar.....

 
Vinter!!
 
 
I går tog det mig en hel timme att ta mig till jobb på grund av ihållande snöfall, dålig sikt, och snårigt väglag. Det blev visst skånsk vinter till slut i alla fall. Å andra sidan är det så det brukar se ut. Precis när man börjar vårvittra och se ljuset om morgnarna kommer snön. Suck....
Är alltid extra glad när jag kommer hem efter att ha färdats på sliriga vägar och i går grävde jag fram mina åtta år gamla snöpjäxor när jag skulle upp till Ica för att köpa ägg. De är nästan oanvända men igår tyckte jag att de kunde passa.
Och väderläget håller i sig. Skulle gissa att vi fått tre decimeter snö här i sydväst skåne och vintern är onekligen här.
Idag var jag och hämtade ut en laddning med c-vitamin som jag beställt på nätet och hoppas det kan hålla mig frisk och kry. Det tillsammans med D-vitamin känns som en bra friskhetsförsäkring. Dessutom fick jag ett stort paket från Cloetta med massor med godsaker i. Vitamin för själen skulle man kunna säga...haha! 
 
Kvällen har ägnats åt packning då Stockholm väntar i helgen. Också vitaminberikande uppiggande för en vintertrött skånesjäl. Jag är extra tacksam över att komma iväg denna gång då vissa hinder plötsligt gjorde sig gällande. Men med hjälp av mina föräldrar och vänskapliga och starka band mellan dottern och en kompis gjorde det möjligt för mig att trots allt komma iväg. Det tackar jag för.
 
Kram Cecce