Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Mellan Höganäs och Stockholm.

 
Framtidslandet?
Who knows....
 
Bilder från igår. Eller...egentligen inte. Bilderna togs nämligen för två veckor sedan då H och jag tog oss en tur till Höganäs för att njuta av staden som vi båda har relation till - på olika sätt. Min barndomsstad - dit även turen gick igår då Rebecka och jag begav oss till mormor och morfar för en stunds avkoppling från det som egentligen kanske bode göras. Men...har man lov så har man! I alla fall blev det en synnerligen härlig tur med umgänge med kusinerna och en fikastund av mina systrar. Barndomsgården som numera ägs av syster och svåger, är en samlingsplats för oss sammansvurna. Syskon med familjer och syskonbarn. Ägorna tillhör  numera av en av mina systrar och svåger men mormor och morfar bor kvar i det gamla boningshuset dit jag som treåring flyttade för en ansenlig mängd år sedan.
 
 
Närheten till havet....
 
 
Vidderna...
 
 
Systrarna....
 
 
En kul lapp på gulnat papper som vi hittade i en byrålåda med ett nedplitat meddelande om syndernas förlåtelse från mig och en av mina systrar. till vår kära mor..haha!
 
 
 
Och nu sitter jag bänkad på plats 37 i vagn 4 återigen på väg mot Stockholm. De två yngre ska tillbringa resten av lovet hos sin far och de två äldsta är inte längre beroende av mig och förhåller sig till olika göromål och platser. Kvar är jag, i några timmars ensamvaro innan jag anländer till huvudstaden för att ta mig till Fridhemsplan och H:s arbetsplats där jag fått förmånen att närvara på en tillställning. Yes - jag rör mig numera vant mellan rummen och känner mig som en del i något större. Tacksam.
 
I påsen på tåggolvet trängs biskvibottnar tillsammans med glutenfria syltgrottor och ett stort paket vars innehåll jag inte kan yppa. Än. Gårdagens celebrant får nämligen inget veta och på lördag blir det kalas minsann.  Som ni redan vet - en dans jag gärna virvlar runt i.
 
Sportlovsarenan framåt alltså: Stockholm i kalas och februarisol och en gnutta snö. Check på den.
 
Kram Cecce
Y
Kommentar postad
Hälsa och gratta!🍾🥂