Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När fredagskänslan inplanterats.

 
Känslan i kroppen är skön. Fredag. Fika. Långledighet. Sportlov. Allt på en och samma gång och en synnerligen god avslutning på arbetsveckan. Tänker att jag någon gång ska berätta mer ingående om mitt arbete på sjukhusskolan för det kan verkligen vara livgivande, trots att ingången hit ofta kan vara tung. Just i dag känns det i alla fall som jag har världens bästa jobb.
 
Igår sprang jag runt och fixade det sista i hemmet innan H anlände, något försenad på grund av signalfel i Höör. Tiden var knapp mellan arbete och hämtning vid Lunds Centralstation och jag hann nätt och jämt med att köpa de rosor att sätta på byrån i hallen som jag planerat.
Känns viktigt att just hallen är fin tycker jag. Det är det första man ser när man kommer in, hem - och det är så mycket trevligare om intrycket är välkomnande. Därför försöker jag sätta färska blommor just i hallen varje helg.
 
 
Resten av dagens göromål kommer handla om förberedelser. Förberedelser (läs bakning av biskvier) inför morgondagens kalas och förberedelser (tillagning av hamburgare) inför kvällens middag med familjen. Min äldsta dotter emma kommer hem och gör familjesammanställningen komplett..haha! Ska bli härligt att inleda sportlovet med god mat och dryck i hemtamt sällskap.
 
Trevlig fredag!
 
Kram Cecce