Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har fredagsplus och måndagsminus!

 
Måndag med besked och jag piggar upp mig så här på kvällskvisten med bilder från H:s och min fredagsfikaKaka på Kaka i Limhamn/Malmö. Ett sådant där fikaställe som får varenda cell att kvittra och känna vårlusten i mig! Kakor och bakverk bakade med kärlek i en miljö som får mig att känna mig som hemma. Ni som följt mig under tiden med trädgårdskafeet för några somrar sedan förstår nog vad jag menar och jag tänker att sista ordet är inte skrivet i min kafelivshistoria. Och just nu...när bakandet har lagt sig lite i bakgrunden, känner jag onekligen lusten krypa på igen.
 
 
 
Två mjölkfria och goda bakelser fanns i sortimentet. Plus i kanten för det!
 
 
Vackert porslin...
 
 
....och färska blommor på borden.
 
 
Hit kommer vi gärna igen!
 
 
Som sagt....en snårig måndag, såsom måndagar kan upplevas när man vilat sig i ledighet och helg. Irriterat i barnaleden (och i mammaledet också för den delen) med förväntningar på varandra som inte alltid uppfylls. Ja, ni vet hur det kan vara i bland, när allting tycks bli fel. En i vattentappad mobil som kronan på verket fick den moderliga stämman gå upp i falsett. Tror jag blir galen. Nåja...verkar trots allt som den tekniska apparaturen klarat sig någorlunda och efter ihärdigt blåsande med hårfönen gick mobilen äntligen att ladda. Phu!
 
Nog om vardagstrivialiteter och jag tänker att i morgon tar jag nya tag. Börjar om helt enkelt. Tänker positiva tankar och nollställer eventuella skavande och irriterande hållningar.
 
Heja!
 
Kram Cecce