Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man inleder fredagen med Cloetta.

I samarbete med Cloetta!
 
 
 
Fredagsfeeling? Känner ni den?
 
Det gör jag - här på tåget mot Stockholm där tågvagn fyra sjuder av liv med resande uppslupet folk, och med ett vinterlandskap som svishar mellan stoppen i sydsveriges mittfåra. Härligt!
 
Och igår hämtade jag ut ett brunt paket på posten som jag visste skulle väcka uppmärksamhet i barnaleden hemma. Eftersom det stod Cloetta som avsändare på paket och det inte var lördag smög jag in genom ytterdörren och gömde paketet på min inglasade balkong. Elakt va? 
Nåja. Nu tänkte jag inte kalasa på innehållet helt själv (även om tanken i ärlighetens namn slog mig). Snarare gå igenom Cloettas nyheter i lugn och ro. Vända. Känna. Prassla. Läsa. Fotografera.
I morse innan vi skildes åt för en helg på olika håll och kanter, fick Rebecca med sig en påse med Polly i nya smaker och en påse med härlig lakritstoffee- Kick - som nu lanseras i smakerna Sea Salt och Raspberry. Åh så gott!!
Perfekt lördagsgodis till två tjejer att mumsa på framför Mellon.
 
 
 
Själv tog jag med mig följande i väskan: Läkerol Minty Licourice och DentaFresh, Caramel Mint - nyheter från Läkerol, liksom mina barndomsr:kolafavoriter-  Choko som på den tiden (70-talet) var fyrkantiga och som nu också kommer med överdrag av mörk choklad. Mums!
 
 
 Resten av härligheten får avsmakas efter hand. Att frossa i sig alltihop på en och samma gång känns poänglöst.Jag vill ju gärna njuta av varje tugga och sprida ut på njutningen så långt det är möjligt.
 
 
 
Alltså sitter jag nu här på tåget, käkar läkerol varvat med chokokolor och dricker kaffe medan tåget tuffar på mot Stockholm med en påtaglig fredagsfeeling av lycka i kroppen även om en del av mig alltid dras med det där känslan av otillräcklighet när jag lämnar de mina och hemmet. Men som H så klokt uttryckte det för ett tag sedan: Numera har jag två hem. Ett i skåne och ett i Stockholm Och så lär det fortsätta om vi båda får bestämma. Två hem är inte det sämsta!
 
I morgon drar vi på oss presskorten och hänger oss möbler, inredning och belysning på Stockholmsmässans Furniture&Light Fair. Spännande!
 
Hoppas ni alla får en fin helg!
 
Kram Cecce 
 
 
Karin
Kommentar postad
Cecelia, du striver så underbart. Det är så inspirerande att läsa din blogg. Önskar dig all lycka och lova att inte ha dåligt samvete när du lämnar hemmet för Stockholm. Du verkar vara en fantastisk mamma.
Svar: Du är så snäll Karin! Tack för dina ord!!Kram<3
cecce