Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När två dygn går alldeles för fort.

 
Norrköping nästa. Avstigning på vänster sida i tågfärdens riktnig ekar ur högtalarna.....numera välkända ord som inplanteras i hörselgångarna medan jag summerar helgens alla känsloyttringar och upplevelser. En helg som gått fortare än jag tänkt....som vanligt. Vi är ganska överens där - H och jag - knappt två dygn tillsammans känns för lite. Ändå. Trots att det kostar på ibland, har vi möjligheten att röra oss mellan två älskade platser, som vi har någonslags gemensam vårdnad om, och framtiden däri utmejslas tydligare för varje dag och helg. 
 
Denna helg har vi spatserat runt med våra kameror på Stockholmsmässans Furniture & Light Fair, med lite olika mål och fokus men med samma frenesi som förra året. Det är kul att frottera sig bland trenderna i design, hållbarhet och material vad gäller inredning, så väl i privata som officiella rum. Mer om det senare. 
Lördagen avslutade vi hemma hos A och M och deras härliga familj i Gustavsberg med mycket mat, värme och kärlek. Tack!!
 
Att få uppehålla sig ett tag i förmiddagens härliga brunch med ett gäng ungdomar som numera känns mer familjära än umgängesbekanta känns dyrbart på något sätt. Så härligt när man kan umgås över generationsgränserna. Inte minst uppfriskande tycker jag. Vi kalasade på nybakta scones, amerikanska pannkakor, bacon och äggröra som jag och H under morgonens senare timmar gemensamt hade fixat till, men även på en riktigt god vegansk tacopaj och potatisplättar/rösti som J och L hade tagit med sig. Lägg därtill massor med kaffe och juice som sköljdes ner medan samtalsämnen rörde sig mellan världs- och hjärtefrågor och en hel del skratt.
 
 
 
 
 
 
Någon trivs här i kiosköppningen...haha! 
 
Brunchen med H:s son, flickvän och vänner fick avslutas efter några timmar då undertecknad skulle med tåget, men jag förmodar att det inte dröjer så länge tills vi ses igen.
 
Nu när vi passerat både Norrköping och Linköping ska jag resa mig för att ta mig en vagn bakåt för att köpa mig en kopp kaffe och de sedvanliga räkorna som numera är standardkost på mina resor mellan norr och söder. Och numera behöver jag inte betala ens för kaffet då jag införskaffat tillräcklig mängd tågpoäng för att få gratis koffeintillförsel! Heja SJ!
 
Kram Cecce