Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

På promenad genom stan - magnifika Stockholm!

 
Mina tidscheman har en tendens att spricka, så även i kväll. Tänker att jag ska hinna en massa och likväl står jag där med mössan i handen och inser mig besegrad...haha! Tycker ändå jag försöker vara fokuserad på uppgifterna, utan att stressa, men....
Nåja. Istället för att tänka på allt jag INTE gjort, är det en bättre ide att rikta blicken på det jag faktiskt gjort. Och det blir en hel del när jag tänker efter.
 
Så här innan läggningsdags tänkte jag hinna visa lite bilder från helgen som jag tillbringade i Stockholm. H och jag tog oss en lång och skön promenad genom Stockholm, från Sergels Torg där vi besökte Kulturhuset, vidare genom Kungsträdgården mot Nybroviken (bilden ovan) där båtarna låg väntande på att inleda sommar och skärgårdstrafik. Vackert. Till slut hamnade vi nere i Gamla Stan och målet för vår lilla promenad - en fika på Under Kastanjen, ett av våra favoritfikaställe!
 
 
Utsikt ner på plattan, Sergels Torg från Kulturhuset.
 
 
 
Kungstrådgården! Åh....tänk när körsbärsträden blommar!!
 
 
Fast träden är ganska vackra även i naken vinterskrud tycker jag...
 
 
...och inte helt fel att kunna ta en tur på skridskor så där mitt i stan!
 
 
Men visst andades det vår, när vi satt på bänken vid vattnet i solen och blickade ut över viken! Lovely!
 
 
Och så Gamla Stan.....
 
 
...denna magnifika del av Stockholm med anor av förr. Älskar´t! Känner mig priviligierad som har möjlighet att få återvända hit titt som tätt under året. 
 
Nu är det hög tid för mig att fälla i hop den här datorn och säga tack för denna dag. Fortsättning på bildkavalkaden och Stockholm kommer, men onsdag övergår snabbt i torsdag och det är bäst att vara förberedd. H kommer i morgon kväll vilket jag ser fram emot och innan dess väntar viktigt och roligt arbete på Sjukhusskolan. Kan inte sätta fingret på varför, men har känt mig låg och omotiverad den senaste tiden, men hoppas det vänder med ljuset och det faktum att vi går mot vår.  Bara tanken på solen piggar upp liksom en väntande skön helg.
Nu kom sonen och tyckte det var dags för mamman att hoppa i säng..haha! Så sant!
 
Hoppas ni haft en fin dag.
 
Kram Cecce