Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man äter kladdkaka och curlingen gått för långt!

 
Lite måndagslycka från igår då jag entrade hemmet efter en lång arbetsdag och det doftade kladdkaka långt ner i trapphuset. Endorfinhöjande! Rebecca och hennes kompis hade bakat den finaste kladdkakan. Och godaste! Och köket var städat! Det ni. Tänkte att någonting har jag lyckats med i allt tjat om att städa efter sig. Nu har vi inte för vana att baka kladdkakor på måndagar då vi försöker hålla det söta tills helgen, men det var svårt att visa missnöje över tilltaget. Tjejerna var stolta och glada och....jag skönk lätt in i tanken om ingen-regel-utan-undantag...haha, och smakade gärna en bit innan middagsmaten.
 
 
Tyckte de hade lyckats alldeles perfekt!
 
 
 
Som rubrik på denna tisdag skulle jag dock säga är: Strumpor!
Har ägnat mig åt febril strumpsortering i alla lådor - en aktivitet som hängt över ett tag men av förekommen anledning togs itu med just idag.  Och här kan man tala om förlorad strumppartner. Vet inte hur det kan komma sig men över hälften av alla strumppar har förlorat sin ena hälft?? Äter tvättmaskinen upp dem? Man kan ju börja undra. Hopplöst!
 
En av anledningarna till djupdykningen i strumplådorna var ett sms jag fick från en familjemedlem tidigare i dag, där vederbörande undrade vart alla hans strumpor tagit vägen och varför han hittat sina strumpor i fel hög?
Hm.....
När mina barn börjar gnälla över att strumporna/tvätten inte är rätt levererad kanske curlingen gått liiite för långt?? I alla fall fick jag mig en liten tankeställare och bestämde mig för en viss uppstramning vad gäller servicen i hemmet. Jag anropar alltså vidare (lönsamt) tjat, en viss skärpning i min avsikt om långsiktig uppfostran och fler nycklar till tvättstugan. Bring it on!
 
Kram Cecce