Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man tackar för hjälpen!

 
Sent blogginlägg denna måndag. Och bilden är en favoritbild tagen nere vid stranden för ganska exakt ett år sedan. Januari 2016 och väderläget var då, ungefär samma som nu. Kallt och frostigt. Typ så.
 
Här hemma hostas och snörvlas det. Den yngsta har dragit på sig en influensaliknande historia och höll mig vaken nästan hela natten. Stackare! Inte så mycket mer man kan göra än att serva med te, alvedon, hostmedicin (som smakar illa) och ett allmänt jag-tycker-synd-om-dig-handlag. Ingen skola på ett tag för den lilla alltså.
 
Själv håller jag på med en massa. Idag fick jag under lunchen hjälp av min snälla kollega Anders som såg till att resevhjulet fick sin plats på min punkterade bil. Tack! Vad skulle jag gjort utan all den hjälpsamma handkraft jag har omkring mig. Och reservhjulet var nypumpat och redo (tack H)  och kunde sättas på utan större problem.
 
 
 
 
Kvällen har ägnats åt matlagning i vanlig ordning och tvätthögen är avbetad. Har också haft mailkontakt och support av bästa Alexandra som hjälper mig med min nya bloggdesign som jag hoppas kunna visa upp så småningom. Om ni går i bloggdesigntankar vill jag å det varmaste rekommendera Alexandra, som hjälpt mig de senaste åren. Hon kommer alltid med kluriga lösningar och fina förslag och är lätt att samarbeta med. Tackar ödmjukast för det!
 
En hel del på måndagslistan som jag föresatt mig hinna med får läggas på vänt. Tänker att jag inte ska stressa upp mig för det (även om det ibland är svårt). Det kommer mer tid som tur är och jag fokuserar på det som jag hunnit med och som jag gjort bra idag. Positivt tänkande alltså. Ett mycket bra sätt att angripa livet på.
 
Nu hopp i säng!
Kram Cecce
 
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben