Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Piggare ögon och glädjande besked!

 
Inte helt lätt att ta närbilder på ögonen med mobilkameran i halvtaskigt ljus, men gjorde ett försök. Kom nämligen alldeles nyss hem från min väninna som utbildar sig i ögonfransförlängning och har gjort mig så fin! Det här med ögonfransförlängning är inget jag egentligen tänkt så mycket på eller planerat göra, men nu tog jag chansen. Jag blev hur nöjd som helst. 
Jag lägger lägger annars ganska liten tid och pengar påskönhetsvård. Inget gymkort, bygger inga naglar, går sällan på massage eller hudvårdande aktiviteter och använder inga dyra sminkmärken eller skönhetsprodukter. Så...därför ville jag prova fransförlängning, nu när möjlighet gavs, och jag tycker faktiskt jag ser piggare ut! Och behöver inte sminka ögonen. Genialt!!  Dessutom är väninnan skicklig och nogrann och använder bara godkända produkter/lim. Viktiga saker det där.
 
 
 
 
Idag fick jag ett sms från min dotter om att hon lämnar Sverige för Australien och ekonomistudier där under hela nästa termin. Alltså åker hon i mitten på sommaren och kommer hem till nästa jul. Jag gläds så för hennes skull, även om viss oro i mammahjärtat gör sig gällande. Mest för att hon skulle få för sig att trivas för mycket där på andra sidan jordklotet och inte komma hem. Jag vet! En ganska överflödig tanke...men sådant har ju hänt.
Så nu är vi två, vars döttrar beger sig till Australien då H.s dotter också är på väg dit i studier och kan dela även den upplevelsen.
Ut och lev i livet och stora vida världen, små barn!
Och kom hem till oss ibland...!
 
 
Kram Cecce