Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Frågan till en badkruka.

 
Kikar in ett slag, här i min digitala dagbok, mellan betalningarna av allehanda räkningar, matlagning och den härbärgerande tvättid som pockar på i kväll. Ja...och så har jag bakat! Kanske inte så överraskande i sig. Fyra satser morotskaka efter nytt recept och fyra satser nötfria cookies. Inte så dåligt jobbat om jag själv får säga det.
 
I morse cyklade jag och H ner till en av bryggorna vid stranden för att njuta av morgonsolen och vattnet som nu har uppnått en inte allt för okristlig badtemperatur. H har som vana att ta ett morgondopp och har så här långt inte missat en dag utav semesterdagarna. Varför bo vid vattnet om man inte badar? Ungefär så resonerar denne man som också får mig att segla med i badturerna -  dock på landbacken..haha!  Vi njuter och tar vara på sommarens små stunder av sol på detta sätt. Även om sommaren så här långt inte har varit den soltätaste här nere i söder, kan det vara skönt att vistas vid stranden och havet. Och solen, den visar sig mer än vad man tror.
 
 
Med utsikt över Barsebäck, å ena sidan...
 
 
.....Malmö å andra.
Har man tur får man bevittna svandans...
 
 
....och inte alltför sällan båtar och vattenskidåkare.
 
Ett behagligt sätt att börja en dag!
 
Nu ska jag rusa vidare med kycklingfilen. Tvätten. Kalasförberedelser.
Håller på att skriva ner lite finurlig kuriosa att förtära kring kalasborden nästa helg. Vi får väl se vad jag kan få ihop på den fronten.
 
Kram Cecce