Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

I ljus och kärlek.

 
På tåget hem igen efter en fantastisk första sommarlovsvecka! Lämnar huvudstaden, skärgården och bröllopsvyer med visst vemod samtidigt som det ska bli skönt att komma hem igen. Inte minst för att träffa mina kära ungdomar, men också för att det alltid innefattar ett viss välbehag att få spatsera runt i sin egen boning. 
 
Igår var jag och H på bröllop! Åh...bröllop är de mest trevliga tillsällningar! Så mycket kärlek på en och samma gång. Ska visa er lite bilder som jag tog bakom kulisserna såsmåningom men här på tåget är internetuppkopplingen inte den bästa så ni får nöja er med några vyer från Kastellholmen över Gröna Lund med det magiska ljus som bara en sommarkväll kan frambringa. Fantastisk plats för en bröllopsfest, tycker jag.
Däremot är jag synnerligen tacksam för att det inte var jag som satt i slänggungan. Huva! Något värre kan jag knappst tänka mig och frågar mig stilla hur man överhuvudtaget kan utsätta sig för något sådant. Har tillräckligt med drama i livet för att  behöva hänga fritt flera meter upp i luften haha!
 
 
 
 
En bild på bröllopstårtan som var lika god som den var vacker!
 
Så här sitter jag nu med en massa bilder att redigera och djupdyka i innan det är dags att fälla ihop den här dator och göra sig beredd för avstigning på skånsk mark.
 
Kram Cecce