Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När det bara finns sommar.

 
Det får bli två ögonblicksbilder, upplagda på instagram och nu även här - i detta forum, även om det finns bättre i min kamera. Dels på grund av en viss sommarlathet, dels på grund av att internetuppkopplingen inte är den bästa här ute i skärgården och man får avsätta en hel del tid om man vill lägga upp större bildfiler.
Och nu vill jag bara njuta av morgonen. Solen. Brisen. Kuttrande måsar och svävande svanar. Vågskvalp från förbipasserande båtar och kaffekokaren som puttrar inne i strandhuset.
 
Ja. Vi kom fram igår kväll efter att ha färdats de 65 milen i bil. Så härligt!! Inte att färdas i bil utan att komma fram!
Det är alltid lika hisnande att mötas av utsikten över fjärden och kusinerna...Rebecca och E....satt ett tag på bryggan innan de bestämde sig för ett bad.
Alltså blev det en nattlig simtur och en mättande kvällsmat innan vi tryggt somnade in med ett och annat irriterande och surrande myggfä i rummen.
 
 
 
Men nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och njuta av utsikten innan vi får se vad vi gör av denna dag. Ty inget är planerat. Inget organiserat. Inget uppstyrt. Nu finns det bara sommar. Sommarliv.
 
Kram Cecce