Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När det inte är så många dagar kvar.

 
Egentligen är bilden inte relevant för detta inlägg och har ingenting med dagen att göra, så tillvida att jag inte bakat knäckflarn. Snarare suttit i bilen från Göteborg under dagens tidiga timmar. Sagt hej då till syster och svåger och en nyss hemkommen och efterlängtad J. Hämtat upp Rebecca hos mormor. Fyllt på kylen efter en vecka i skärgården och några dagar på västkusten. Börjat ladda för slutspurten innan nästa veckas stora kalas ska gå av stapeln. Snarare sådana saker.
Däremot kommer jag ägna kommande dagar åt att baka så ugnen glöder. Nu är det inte så många dagar kvar innan jag firar min födelsedag som i år innebär jämna siffror. Tjogo kan vi säga. Ok.. kanske tjugo till. Och några till. Typ.
Nåja. Det här med ålder är egentligen bara en siffra på hur många år man levt och säger föga om personen i sig. Och jag är nöjd med hur jag mår. Ser ut. Har det i stort. Kalas är dessutom något roligt så jag ser fram emot detta event även om jag har en hel del att stå i.
 
Alltså sitter jag nu här. På balkongen för första gången i sommar och liksom laddar. Lugnet före stormen.
Det har så här långt varit en fin och vacker sommar som jag önskar inte ska ta slut. Luften känns mättad och mörkret tätnar lite snabbare om kvällarna. Ändå....det finns tid kvar att njuta och jag ska försöka så gott det går. Även med ett kalas i faggorna.
 
I morgon sätter jag igång.
 
Kram Cecce