Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När en olycka händer lätt.

 
Sekunderna efter fallet , då ljudet fortfarande ekade mellana de höga trädstammarna. Det där ljudet då huvudet slog emot trästocken och fick mitt samtal med J att stanna upp och folk att stanna i rörelsen de nyss påbörjat - de sekunderna slutade jag andas och sprang samtidigt fram till min elvaåring som låg kvidande efter mamma på marken. Att åka till Tosselilla kan vara roligt. Är roligt, men man ska passa sig för att hänga i lianer och svinga sig mellan destinationerna i hinderbanan. I alla fall var det det vi konstaterade efteråt. När vi ringt sjukvårdsupplysningen och fått råd om stillavarande resten av dagen. En olycka händer så lätt....
Tack och lov verkar det hittills gått bra även om Tosselillavistelsen och allt det roliga som hon sett fram emot fick ett snöpligt slut.
 
 
 
 
 
Dock blir mina planer för helgen något omkullkastade och min planerade ensamresa till Oskarshamn för att ansluta mig till väninnorna där går om intet. Vågar helt enkelt inte lämna min lilla utan uppsikt de kommande dagarna. Har man fått ett så kraftigt slag mot huvudet ska man vara försiktigt.
Så. Hon, min R får helt enkelt följa med mig och äventyren får ta den boning som de kan med en vingklippt elvaåring som sällskap. Det blir bra det med.
 
Idag skiljs vi alltså åt, min fina Kalmarvän och jag. Hon för Kalmar. Jag för Oskarshamn. Vi har haft så mysigt tillsammans.....allt från utlykt till Tosselilla, goda frukostar vid köksbordet, härliga samtal och som igår....städning av smutsig hamsterbur kring midnatt. Är det verkligen vad du ville ägna livet åt? sa Kalmarvännen med ett finurligt smajl på läpparna när jag frenetiskt gnuggade en hamsterbur vars botten geggat ner sig med diverse avfall så svetten lackade medan ickelämpliga ord for ut överläpparna. Är det inte sådant här du ska skriva om på bloggen frågade hon vidare? Så nu gör jag väl det.
Nja....inte vet jag. Jag håller mig gärna till det mera välputsade. Kakor och sånt....hahaha!
Livet innehåller ju både finrum och fulrum och jag rör mig så smidigt jag kan däremellan.
 
 
Nu måste vi skynda oss. Om en stund blir vi hämtade av en annan väninna från Oskarshamn som erbjudit oss skjuts. Bäst att vara i tid.
 
Kram Cecce
 
Kommentar postad
Men lilla "skruttan" då kan tänka mig hur dé kändes i mammahjärtat ..........
Fint foto på dig cecce ...❤️
Ha nu så gott & ta hand om er/Kram