Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man blir överraskad!

 
Har kommit in i sommarmoodsvanor här. Sena nätter och långa sovmorgnar och kommer inte på benen förrän en bra stunde efter niosnåret. Aj aj aj. Jag som planerat ett annat upplägg denna sommar. Typ tidiga morgonpromenader vid stranden. Men....det kanske kommer. Just nu måste jag fokusera på sommarens event och kalas i början på augusti då jag bjudit in nära, kära och allsköns släkt och vänner till ett sommarkalas. Någon celebrerar nämligen livets mittfårar och tänker att det är ett ypperligt tillfälle att samla ihop de man tycker om.
Alltså bakas det friskt här i köket, så fort tillfälle ges.
 
Och jag bara måste berätta om i måndags. Dagen då jag vaknade av att äldsta dottern, Emma, stod i köket och gjorde äggröra, gröt, pålägg och dukade upp till bästa frukosten på länge. Inte nog med detta. Sedan ställde hon sig i köket och satte fart på sin moder. Skrev listor på kakor som skulle bakas. Plitade ner ett excellark som skulle hjälpa till i förvirringen av allt som skulle hinnas med fram till augusti. Ordnade. Styrde upp. Och sedan bakade vi. Sida vid sida och fyllde plåtar med kakor. Hahaha....hon kan hon!
Efter baket ordinerades jag sängläge med påföljande massage. Men ååååhhhh! Ni förstår va? Där låg jag och blev knådad och kunde inte göra annat än att sjunka in i tillfredsställelsen av en dotterlig behandling. 
Eftersom dottern vid det här laget vet mitt behov att tiden vid datorn fick jag sedan "fri tid" vid densamma, mendan hon dukade fram till familjemiddag som intogs vid åttasnåret. Skål och grattis och presenter i förtid. Denna dam, min Emma, åker nämligen till Australien på söndag och är inte hemma på min födelsedag. Därför denna överraskning och present.
 
Tack!!!!
 
Vilken fantastisk dag det blev och den bästa presenten av alla!
Kommer sakna henne, ett som är säkert.
Glömde berätta att kvällen fortsatte i soffan med Hägendasglass och avsnitt av Greys Anathomy - vår, min favoritgöra i kvällstid. Vår lilla egentid.
 
 
 
 
 
Nu är det onsdagförmiddag och jag gör bakar scones som ska intagas i till kaffet om en stund. När H kommit tillbaka från sitt sedvanliga morgondopp och denna gång även en runda till matbutiken för att inhandla mandelmjöl till dagens bak av jordgubbsmoussetårta.
 
Jag har det bra. Sannerligen.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Skönt att läsa att du har det bra. Det ska vi ha när vi är lediga. Kram Anette
Eva N
Kommentar postad
Vilken underbar överraskning!
Svar: Visst var det:-)Kram!
cecce