Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Rofyllt och livat på samma gång!

 
Hemma nu.
 
Men ååååhhh....det blev en så fin helg i mitt kära Oskarshamn och med min underbara Anita. Ja, och Rebecca fick hänga med och har klarat sig bra med alvedon och vila mellan varven. Än så länge verkar slaget mot huvudet inte inneburit några större men vilket jag är oerhört tacksam över.
 
Tacksam är jag också över att få landa i sommarhelgen hos min fina Anita. Hon som under årens lopp varit mitt stöd, mitt bollplank, bästa vän och som otröttligt stått pall för mina ups and downs. Det har varit en del genom åren. Livet har svetsat oss samman och nu....så här, när vi närmar oss mitten och båda firar jämna födelsedagar känns det som vi landat tryggt. Rakt. Moget.
 
Tog några foton precis innan jag lämnade familjens hem, som jag tycker andas lugn och harmoni. Och så gillar jag färgerna.
 
 
 
 
 
Det har naturligtvis varit en helg som innehålit både rofyllda och mera livade stunder och jag ska visa och berätta mer av mina upplevelser i stan.
 
 
 
  
Men nu väntar jag hem en annan favorit - nämligen min H som jag inte träffat på en vecka. Ser så klart massor fram emot att få ägna resten av mitt sommarlov tillsammans med honom. Nu, äntligen har vi semester tillsammans. På riktigt.
 
Hörs igen!
 
Kram Cecce
 
 
Kommentar postad
Så mysigt & hamnen är underbar ... ❤️
Ha dé så gott med din H
/Soliga varma Kramar!