Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Vi ses snart igen!

 
Gårdagens strandvy i Malmö, dit H och jag styrde kosan under gårdagen.
 
Egentligen borde jag packa, men slår mig ner vid datorn för en stunds respit. Om det nu går i detta hus, där köket är belamrat med spår av diverse bakupptåg, en liten dotter nyss fått en ny iPhone i sina ägor och som kräver ständig bekräftelse i den rosa skärmbild hon valt ut och en nydoppad och badrockstassande H i kulisserna.
Borde alltså packa inför i morgon då vi alla tre åker för en veckas avkopplande Stockholmsvistelse i skärgården. Ska bli ganska skönt att komma bort en stund även om det varit en välbehövlig vecka på hemmaplan.
 
Dagen har varit omtumlande på många sätt. Min lilla Emma, som numera är en vuxen kvinna har lämnat för Australien och det kändes både egoistiskt ledsamt och roligt för hennes skull att hon får göra det hon drömt om.
Alltså har jag stått på Lunds centralstation och gråtit i kapp men regnet och försökt tänka positivt. Att vi ses igen. Att sex månader går fort. Att jag inte kommer sakna våra möten i soffan med glassen och Greys Anathomy. Sådana saker.
 
 
 
 
Ja...det gick sådär med det positiva. Men nu är hon i luften och jag kan bara hålla tummarna att allt ska gå bra och att hon ska leva livet på andra sidan jordklotet! Heja dig, Emma!
Kanske den uppmärksamme noterar klädvalet en sommardag i juli....Halsduk?? Hm...kanske säger en del om sommaren 2017...haha.
 
Som sagt. Packningen väntar och den tredje laddningen vit kladdkaka är redo för att tas ut ur ugnen.
Dagarna rullar på och sommaren går fort.
 
Kram Cecce