Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Vid stockrosorna, fåren, vidderna och havet.

 
Denna morgon:
Packar väska och förbereder Rebeccas avfärd till Blekinge med goda vänner som hon så snällt ska få hänga med över helgen. Själv dricker jag kaffe och tänker att dett blir en vacker dag. Solen strålar redan högt på himlen trots att klockan inte passerat nio. 
 
Vackra dagar tar vi tacksamt emot. Som i går när vi for upp till mitt föräldrahem i nordvästra skåne. Till stockrosorna, fåren och vidderna. Grabbarna kom i arbete till slut och målade dörrarna på en av huskropparna, medan moder/moster stod och smygfotograferade i köksfönstret....haha. Kanske lite tarvligt men jag kan inte sticka under stol med en viss tillfredställelse i det moderliga hjärtat.
 
Ja...och fåren de tittade också på.
 
 
 
H och jag tog oss en tur till havet, vid den lilla byn vid randen av Kullaberg - Arild. En av de finaste platser jag vet, där jag som barn lärde mig simma i bassängen och som sedan dess varit ett självklart sommarmål.
 
 
 
Här är naturen magnifik....
 
 
...och husen pittoreska.
 
 
 
På hemvägen....efter hemlagade mål med mat, fika, finbesök av H:s pappa och allmänt familjärt umgänge styrde vi kosan mot regnbågens slut.
 
 
Självaste E:6:an upplyst i färger. Till och med en motorväg kan te sig sagolik.
 
Och sedan inläggets första nedplitade bokstäver har vi hunnit med både bad i Malmö. En glass i Borgeby. Bak av två jordgubbsmousstårtor och en laddning vit chokladkaka. Ty här går allt i sin gilla gång och tiden vid datorn avbryts av sommargöra. Nåväl. Huvudsaken är att man kommer fram. Om man nu någonsin gör det. Hursomhelst - tackar jag för mig så här långt in i lördagen och önskar er alla en fortsatt fin kväll.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Det ser helt magiskt ut. Kram Anette
Kommentar postad
Wooooo underbart & Arild är så vackert ... ❤️
/Kram Annmi