Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Bad, brunch och jordgubbsbak.

 
Midsommardagsbad! 
Ja, här badas det minsann - oavsett väder. Nästan.  Bilden ovan är från midsommardagen då jag och H var i Brobytrakten för en stunds avkopplande umgängen med H:s pappa och bror och svägerska. En synnerligen fin grillafton. Och badafton då.
 
 
 
Igår:
Kära nån!! Mitt barn. Min äldsta dotter alltså. Och min fina systerdotter - då två alltså. De bjöd in till gemensam brunch i går förmiddag då de båda fylllt år. Oj, så mycket gott!! De hade bakat och fixat och ordnat fram en brunch bättre än någon hotellfrukost. Olika sorters bröd, scrambeld egg, charkuterier, ostar, kex, paj fruktsallad, hemgjord granola, våfflor och kakor. Så imponerande!
 
 
 
 
 
Fick tyvärr inte så många bra foto då mitt objektiv inte alls fungerar som det ska längre. En smärre katastrof då jag ska hjälpa till med att fotografera ett bröllop i helgen som kommer dessutom. Hoppas få en lösning på problemet så småningom. 
Hur som helst....en fantastisk gårdag med familjen! Tack Emma och Matilde!!
 
 
 
 
Kanske inte syns så mycket här inne just nu, men det har bakats en del i köket på sistone. Ett antal jordgubbspajer och cookies bland annat. Ovanstående ska få följa med mig och H och Emma i dag då vi far mot Stockholm och skärgården om en stund.
Alltså är jag uppe tidigt ännu en sommarlovsmorgon och koker kaffe och förbereder det sista innan avfärd.
Måste sätta fart på ruljansen och ber om ursäkt för snabba uppdateringar här inne. Det händer så mycket trevligheter men tiden vid datorn är knapp. Precis så som det ska vara på sommaren.
Återkommer med recept på jordgubbspaj och jordgubbstårta i veckan!
 
 
Så länge...kram till er alla!
 
Cecce