Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Ett rum med utsikt.

 
Jag åker 1:a klass med Sj:s snabbtåg - hem från en förstklassig helg med en vidunderlig utsikt. Utsikt över viken. Över svanparet med sina ungar. Över bryggan som H där tagit sitt sedvanliga morgondopp i från. Över mosters prunkande trädgård. Över morbrors idogt pysslande med hus och båt. Över grillmat och fikabröd. Över sol och sommar.  Ja, jag har verkligen fått åka första klass hela vägen genom en helg som nuddar vid sommarlov och ledighet på riktigt. En försmak som är lite svår att skiljas från, så här med tre dagar more to go.
Nåja, nu ska jag inte gnälla över det faktum att jag har ett arbete som jag trivs med och har fått doppa tårna i det som komma skall. Det skulle ju vara synnerligen förmätet. Tänker istället på tacksamheten i just detta - att jag har så många fina stunder att se fram emot.
 
 
Ja, ni ser ju. Utsikten att vakna till en solig sommardag.....
 
 
Och så har det jobbats en del....ialla fall på vissa håll. Flaggstången fälldes (lite läskigt faktiskt) av dessa två herrar, H och morbror, som fortsatte med tvättning och vaxning....
 
 
 
 
....mmm....lite får man ta i.
Jag fick hedersuppdraget att putsa mässingsknoppen....
 
 
 
Visst blänker den?
 
 
 
Dopp i det blå. (Brrrr...typ 17 grader?).  Alltså inget för mig.
 
Idag blev vi medbjudna på en båttur mellan Svinning och Resarö. Hur vackert?
 
 
 
Paus för reklam. Stockholmsreklam.
 
 
Vi var inte ensamma precis.
Omväxlande båtar och svanar som seglade fram över vattendragen.
 
 
Åh....jag ser verkligen fram att komma tillbaka hit  i sommar.
 
Som sagt:
Färden fortsätter nu söderut, mot Skåne, barn, kollegor och några ytterligare arbetsdagar med olika innehåll med siktet inställt på onsdag som får bli min sista arbetsdag denna terminen. Sen. Ett sommarlov att suga musten ur.
Finns inget som kan ändra på det.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Wooooooooo Fantastiskt .... ❤️
Ha det så gott/Kram finaste!