Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man är lite vilse i tiden och lite onsdagsgott.

 
Fler än jag som är pigg på kvällen men galet trött på morgonen?
 
Det här med sommatid alltså..... Tar minst två veckor iinnan jag är i fas. Fördelen är dock dessa ljusa kvällar som gör en promenad även vid 19.30-tiden till en mjäll och klar upplevelse. Bilderna  hamnade i mobilen i kväll under en duktig promenad medan smutsig tvätt blev till ren. Kanske det kunde underlätta en tidigare sänggång - tänkte jag. Förgäves.
 
Men vackert. Fridfullt. Stilla.
 
 
 
Annars en fin dag, även om den influensaliknande förkylningen härbärgerar runt i den Lilla, och river och sliter i kroppen såväl som i mammans otillräcklighet mellan vab och arbete. Valde dock det senare men kompenserade med att göra ett uppfriskande mellanmål till sjuklingen. Vattenmelon och turkisk yoghurt blandad med honung och vanljpulver. Gott, lent och lindrande på samma gång i en värkande hals.
 
 
 
 
 
Sonen äter veganskt och jag måste erkänna att även jag blivit förtjust i grönsaksgrytan med sötpotatis, palsternacka, jordärtskocka, lök, spenat, kikärtor och kryddor. Bara att fräsa runt i kokosolja och riven gurkmeja.
Inte dumt alls.
 
 
Men nu är det dags att försöka komma till ro i sommartiden. I morgon ringer klockan vid ett tidigt klockan sex och torsdagen är ett faktum. Veckans bästa dag. H kommer ner från Stockholm och helgen ligger framför. Bäst att vara pigg.
 
Kram Cecce