Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man haft spahelg och afternoon tea och mer därtill.

 
Det blev ett längre uppehåll här inne än vad jag tänkt mig. Inte så konstigt kanske då dagarna sen i torsdags rullat på i en farlig fart. Både med trevligheter och mindre tilltalande aktiviteter - men ändå...mest trevligheter.
Som i fredags till exmpel då jag och mina tre systrar bjöd vår mor på en gemensam sjuttiofemårspresent, bestående en spa-eftermiddag med behandlingar på Gildakliniken i Malmö med eftersittning på Sockerbit i stans mysigaste lilla gränd Holmgången där vi slog oss ner för att inmundiga en afternoon tea tillsammans. Lilla E fick också vara med liksom min Emma som tjänstgjort som barnvakt under spabehandlingarna.
 
Åh, kan verkligen rekommendera detta lilla kafe! Förutom bra service och bemötande, fick vi en riktigt fin och god stund med scones, snittar och en massa små goda bakverk. Ingen av oss gick direkt hungrig därifrån..haha!  
 
 
 
 
Här är vi! En mor, fyra systrar och två barnbarn - den yngsta och den äldsta (bakom kameran just här).
 
 
 
 
Emma, jag och syster.
 
 
 
 
Är så glad över att vi lyckades samla ihop oss - alla vi sex kvinnor på en och samma plats. Inte det lättaste att få till numera, då åren gjort oss till aktivt folk boende på olika håll och kanter, men.... en mysig stund i fredagsvimlet avslutades med ett tryggt: vi ses igeninnan H kom och hämtade hem mig och Emma. Bara det! Att ha en egen chaufför som står redo att hämta när man behöver och som servat bilen med behövligheter under tiden vi andra roat oss. 
 
Finns så klart så mycket mer att berätta om helgen. Om en ytterligare en semmelfika under lördagen med systrar och kusiner. Om nära samarbete i tvåsamheten. Om kusinfnitter och mellomys. Om flickrumsbestyr och sånt som hör en elvaårstillvaro till. 
Man hinner en hel del mellan fredag och söndag. Tyvärr inte så mycket vad gäller dokumentation och bloggen här blir lidande. Ber så mycket om ursäkt för det och är glad för alla och envar som förstår att livet får går före tiden vid datorn. Tänker att det är en sund ordning trots allt.
 
Kram til er alla!
 
Cecce