Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När zebra blir till giraff.

 
Det ska vara gott att leva. 
Och ta alltid chansen att fira det, som firas kan. I går firade vi kollegan som fyllde år med kaffe och bakelser, inköpt på ett närliggande kafe. Små söta marängbakelser med moccasmörkräm. Say no more! Lika sötgoda som de ser ut.
 
 
 
Efter arbete, firande och bakelser var det inte så svårt att traska ut i eftermiddagen. Nu - när ljuset håller sig kvar och det finns dag kvar att spendera även efter arbetstid är det så mycket lättare att ta sig ut och fylla kvoten steg i stegräknaren. Jisses, så skönt! 
Jag och Kerstin har slagit följe under dagarna två och förenat nytta med nöje. Det var ett tag sedan sist och det är alltid trevligt att prata i kapp det senaste i livsflödet, samtidigt som kroppen får sitt.
 
 
 
Annars en vanlig och välskap tisdag. Det tackar jag för. Med tanke på att jag med ihållande frenesi kallade djuret på elevens skrivbok för giraff, trots att djuret i fråga uppvisade tydliga tecken (läs ränder) på en zebra bör jag nog för allas bästa (inte minst för mina elever) släcka ner den här datorn i detta nu.
Den gäckande tröttheten ska motas bort med sömn. Så får det bli!
 
Kram Cecce