Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Sån´t man blir lycklig av!

 
Lyckobringande!!
 
I alla fall gör synen av vackra mästerliga bakverk något med mig som jag inte riktigt kan förklara.  Känns hemma. Tryggt.... Och spännande på samma gång.
 
Bilderna är från ett av mina favoritfikaställen. Dessutom beläget i min barndomstad Höganäs där Magasin 36 växt fram i den gamla keramikfabriken. Skulle kunna flytta hem bara för den sakens skull. Tänk att få ha tillgång till saluhall, kafe, restaurang och butiker dagligen. En inte alltför oberättigad tanke.
 
H och jag var på besök för någon vecka sedan och unnade oss en gofika i kafeet.
 
 
 
 
 
 
 
 
H provade en mjölkfri, vegansk bakelse! Gott att alternativen finns!
 
 
 
Mys!
 
Lite kafeinspiration så här på måndagskvällen!
En måndag som jag för övrigt har tillbringat med detta gänget...
 
 
Bästa kollegorna. Här på restaurang Godset vid centralen i Lund där vi intog en lunch innan vi begav oss till Lunds Arena för att delta i en kommungemensam studiedag med formativ bedömning i blickfånget. Viktiga saker alltså. I morgon fortsätter vi att förkovra oss i ytterligare en studiedag som för vår del kommer handla om barnkonventionen. Ytterligare en viktig sak.
 
Yes! Fyller alltså mina arbetsdagar med viktiga saker och resten består av trygga rutinaktiviteter i hemmet. Kan bara konstatera att det är skönt att traska på i det "vanliga". Finns inget energislukande i det liksom.  
 
Kram Cecce