Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Grönt är skönt!

 
Åh, det blev en sådan där härlig fredagseftermiddag, som man önskar sig efter en arbetsvecka. Ja...denna vecka har ju sett annorlunda ut med tanke på att jag befunnit mig både i Stockholm och i Umeå och uppbådat krafter till att flyga. Kanske därför just denna promenad tillsammans med H i fredag och i en explosion av grönt kändes extra tillfredsställande.
Tacksam över att bo i söder och att få njuta av att växtligheten nu står i full blom, för oj....vad det är vackert!
Grönt ÄR verkligen skönt!
 
 
 
 
Promenaden fortsatte sedan ut i havet, längs den halva kilometer långa bryggan, för en fika i solen och fredagen inplanterades i takt med att kaffet slank ner tillsammans med chokladkaka och söta jordgubbar. 
 
Sen åkte vi till Center Syd för att inhandla klädtyg inför morgondagens dop och fann lyckan i att hitta lim (som tydligen är slut i hela Europa) förutom just här - på Akademibokhandeln på CenterSyd. Alltså har det härjats loss med raklödder, linsvätska och lim med målet slime på flickrummet i afton med en efterlämnad röra värre än slaget efter Malmö Festivalen. Tjohooo!
 
Skön dag med andra ord med fredag i kroppen, lim i varje uns av vrå, urätna pizzakartonger och snyggt samarbete i upplyst kvällskök.
Vad mer kan jag begära?
Kanske en gnutta sömn innan fredag övergår i lördag och nya äventyr är att vänta.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Waoooo underbart vackert 💚 ...
/Kram finaste!