Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Med tre sorters kakor och Medelhavskänsla.

 
Från rapsfält till blomfält!
 
Wow! Vilken helg. Vilken dag. Vilken Morsdag!
Jag får helt enkelt börja lite bakifrån med dagen som gått, även om det missats en del i helgrapporteringen här inne. En fantastisk helg inte bara vädermässigt, med sommarvärme, årets första dopp utan även Stockholmsbesök, baksessiorer, familjesammankomster och slutligen idag....fikaförsäljningEkbacken939 i Lomma hos Monika.
 
Här stod jag i solen och solade mig i glansen från alla vackra blommor och sjönsjungande musik och försäljning av fantastika kläder i indiskt bommulstyg. Festivaldagarna i grannbyn Lomma lockade många besökare till trädgårdsbutiken, mest för att köpa blomster men också för att njuta av allt det andra. Kanske hägrade glassen i värmen lite mer än kaffe och kakor, men vad gör det? Jag fick en fin dag med många fina samtal och umgänge kring fikabordet. Och H var där och hjälpte till så klart - servade med vatten, solkräm och solhatt och såg till att allt gick som det skulle.
 
En härlig dag helt enkelt.
 
 
 
Bullar...
 
 
...syltgrottor...
 
 
 
...och glutenfria, mjölkfria muffins!
 
 
 
 
Monika har många vackra blommor att vila ögonen på. Ville typ köpa allihop.
 
 
 
Gick åt en hel del vatten i värmen...
 
 
Två talanger från Musikhögskolan i Malmö underhöll oss med skön musik och sång.
 
 
 
Vackert bomullstyg från Indien!
 
 
 
Har ni vägarna förbi Lomma - kika gärna in till Monika och Ekbacken939!
 
Och så har jag blivit firad av mina underbara ungar med alltifrån röda rosor till handgjorda kort och fått njuta av glassfika tillsammans med hela gänget under eftermiddagen. Tack ska ni ha!
 
Det hade varit sååå enkelt att fortsätta just så. Just här. I sommar och sol och ledighet.
Men....inte riktigt än. Än är det tid för rutiner och arbete och måhända cykelturer genom snart överblommande rapsfält till jobb. Jag får helt enkelt hålla ut, även om lusten tryter så här i slutet på terminen då så mycket annat hägrar bortom kröken.
 
Hoppas just du haft en riktigt skön långhelg!
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Underbart I Love It ❤️ ...
Har haft dé fantastiskt/Kram fina du!