Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man gör slag i saken.

 
I går kväll fyllde jag cykelkorgen med syrener. Ljuvliga väldoftande syrener. Och det är inte bara syrenerna som vittnar om att våren landat med besked utan även en härlig värme och som föranleder mig att ta mig ut. Kvällarna är underbara - ljusa, väldoftande och ljumma - som en försmak av sommaren.
 
Och tro det eller ej! I morse bestämde jag mig för att jag skulle cykla de en och en halv milen till jobb. Ingen ny tanke precis och jag har droppat tanken om cykling några gånger för mycket på jobb: En vacker dag ska jag cykla! Så många gånger att ingen riktigt trodde på den där vackra dagen skulle infinna sig...haha!
Men så. Idag var dagen och jag begav mig iväg strax efter sju i morse. Man kan ju tro att skåne är platt, men icke. En svag uppåtbacke hela vägen från havet in till Lund. Lägg till motvind på det. Och en cykel utan växlar.
Var rejält svettig när jag kom fram, vill jag lova! Men nöjd!
 
Lade upp en liten filmsnutt på Kakor och Drömmars facebooksida och här har ni en till:
 
 
 
Visst är det vackert?!
 
 
 
 
Hemvägen gick smidigare med nedåtlutning och medvind och det var en skön känsla när jag såg havet och var hemma. Tre mil på cykel på en och samma dag! Inte så pjåkigt om jag får säga det själv.
Liiite träningsvärk gör sig gällande så här på kvällskvisten.
Avhåller mig dock inte från tanken att göra om proceduren under morgondagen. Vi får se helt enkelt.
 
I skrivande stund sitter H på tåget, på väg hit till rapsfält och värme och jag ser fram emot att få ge mig iväg och hämta hem honom om en stund. Det lär bli några skånehelger på raken på grund av födelsedagsuppvaktningar och annat och Stockholm får stå till sidan ett tag. 
Nu bäddar vi för fredag och helg på hemmaplan och hoppas det varma vackra håller i sig.
 
Kram Cecce