Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har en fredag att se fram emot.

 
Jag säger välkommen fredag här från köksbordet i arla morgonstund och visar bilder från ett soligt Falsterbo, med vita segel, vajande vass och ett klarblått hav - ovisat alster från förra veckan då jag, mina kollegor och ett gäng elever var på besök på fågelstationen. En vacker dag på många sätt.
Egentligen borde jag visat er bilder från gårdagens happening med min kära Emma. Vi sprang gata upp och gata ner bland butikshyllorna på Ica och Netto för att inhanda ingredienser till en brunch på Hallands nation i Lund som min dotter är förman för. Och jag kunde va till hjälp med bil och extra handlag. Kändes fint, även om det var liiite tålamodsprövande. Ty jag är inte utrustad med samma noggranna, ekonomiska och fingertoppsfärgade sinne som hon...haha! Jag är mer av den rastlösa sorten. I alla fall i en Ica-butik. Nåja, allt gick bra och jag behöll mitt lugn ända fram tills klockan nitton då vi äntligen levererat alla varor på plats, det var dags för tvättid och middagsmat. Well done.
 
 
 
 Så ska jag njuta av denna fredag. Av att H har anlänt för att fira helgen här. Av lite bakning av tårtor till kusinens dop i morgon. Av att leta en passande klänning inför detsamma till Rebecca på Center Syds shoppingstrada. Men framför allt av solen och värmen som tycks ha bestämt sig för att visa sig. På tiden kan jag tycka.
 
Trevlig fredag vänner! Nu måste jag sätta fart med äggröra och kaffe.
 
Kram Cecce