Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Vilken helg!

 
 
 
Så mycket sol. Så mycket frisk luft. Så många rapsfält. Så mycket god mat. Så mycket kalas. Så mycket av livets goda helt enkelt!
Och det finns så mycket att berätta men jag för ta det från början, med en liten fredagssummering.
 
Så. I fredags - när vi hade nästan trettio grader varmt och vi låg på stranden i Lomma med alldeles för mycket kläder och tittade på badande folk och kände sommaren i oss - blev vi hembjudna till Anna och hennes fina växthus. Kvällen var ljum och vindstilla och nästan magisk. En perfekt kväll att dricka bubbel, äta färska svenska jordgubbar och prata om allt mellan himmel och jord.
Anna och jag har lärt känna varandra genom åren då våra döttrar gått på samma dagis och har blivit en fin vän.
Känns så bra med okomplicerade vänskaper där man bara tar vid där man slutade sist även om det var länge sedan man sågs sist.
Jag hade tagit med en rabarberpaj med lakrits som efterrätt till vinet och jordgubbarna och kvällen slutade med att vi mätta och nöjda cyklade hem i den av syrendoftande ljuvliga kvällen.
 
 
 
Annas vackra trädgård!
 
 
Jajamen. Svenska söta jordgubbar!
 
 
 
 
 
 
Fina Anna och min H!
 
 
 
 
Vad vore våren utan rabarberpaj!?
 
 
Ja ni ser ju att det inte gått någon nöd på oss direkt.
 
Kvällen i växthuset var bara början på vad som kom att bli en underbar helg, i bland annat fest och firande av H:s bror som fyllde femtio. En härlig fest med nya och gamla vänner, men mer om det en annan dag.
 
För nu, vare sig man vill det eller ej,  är det dags att börja ställa om till måndag och jag har bestämt mig för att komma i säng i tid. Mycket positiv energi och kraft från helgen förvisso men sömnen är viktig och bör icke slarvas med. 
 
Kram Cecce