Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Black friday. Skön fredag.

 
 
Jaaa! Skön ledig fredag som började med dukat frukostbord med levande ljus och en fullt utslagen hyacint i kulissen. Lite jullovskänsla faktiskt. Känns lite lyxigt att få en ledig fredag sådär (injobbad tid) med passade bra då H och jag planerat åka upp till mina föräldrar för att sätta på vinterdäck. Å det å din sida kändes märkligt då temperaturen närmar sig tiogradersstrecket utan påtagligt vinterväglag. Men, men....man vet aldrig när halkan slår till och det är bra att vara förberedd.
 
 
 
Blev en tur mot skånes nordvästligare delar alltså. Mot hembygd och barndomskök, kaffe och kaka och småprat medans däcken byttes i ett flygande fläng av H och morfar. Turen gick vidare mot havet och vidderna nedanför Kullaberg och vidare mot Helsingborg och ärenden i vimlet från en black friday som jag försökte hålla mig utanför.
Phu! 
Det närmaste Black Friday jag kom blev en inköpt januariresa till Stockholm för 300 riksdaler vilket var ett klipp i sig. För övrigt inga fynd och lika glad är jag..haha! 
Istället har vi hängett oss åt dansmoves i köket medan stearinljusen fladdrat ikapp med veganska kikärtsbiffar och pulled porked som såsmåningom intogs kring middagsbordet. 
 
Kvällen är här. Kvällen är nu. Idolerna flimrar på tv:n och gäspningarna i samlingen framför. Jag hör ord som brilijant. Magiskt. Fantastiskt. I andan från juryns ovationer känner jag mig trött och nöjd och önskar er alla en fortsatt skön helg.
 
Kram Cecce