Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

I tankar och ambitionsnivåer.

 
 
På sedvanliga fredagståget mot Stockholm. Mörkret tätnar i ett förbisvishande skogslandskap där bakom tågfönstret och tågvärdinnan ropar i högtalarna att nu är det minsann 20 procent på all dricka i serveringsvagnen.
Happy hour! Happy friday!
Och veckan har försvunnit lika fort som den började. Inte klokt....hinner inte med. Blogginläggen duggar inte lika tätt längre och världen känns tämligen liten, Min värld rör sig mellan hemmet och arbetet, med omvägar mellan tvättstuga, Ica-butiken och möjligen träningsrummet. Jodå. Jag har i veckan som gått kommit igång på stepmaskin och löpband och känner mig så nöjd. Det är väl så långt ambitionsnivån sträcker sig, och jag tänker att det är bra för mig att vistas i den lilla världen. Skönt att låta saker och ting bero och vara nöjd. 
 
För nu.
 
 
 
 
Bilderna är från förra Stockholmsvistelsen i början av november men håller fortfarande. Utom nedanstående bild på mig som togs hösten 2015. Då när allt var nytt och ovant men spännande och livsbejakande. Åh...är så tacksam för att samma känsla i magen fortfarande gör sig gällande. Vi-känslan
 
 
 
Vad mer då?
 
 I mitt huvud går tankarna onekligen mot julen. Mot julklappsinköp och en kommande julmarknad. Mot lusten till saffran och glögg (som jag tjuvstartade med förra helgen). En allmän uppladdning av vad som komma skall alltså.
Och så tänker jag på det här med hälsa och miljö. Vet inte om det är åldern eller det faktum att jag har mer tid över för fria tankar som gjort att jag snöat in på miljögifters påverkan i närmiljö och kropp. Skadliga kemikalier som vi omger oss med och som får mig att vilja kasta bort all plast i köket, byta smink och huvårdsprodukter, städa med svanenmärkta produkter. Detox alltså. Både närmiljön och mig själv. Har klickat hem både mjölktistel och c-vitamin, nac och andra leverstödjande mineraler för avgiftning av kroppen.
Ja.Ja. Vi får väl se hur långt mitt detoxande sträcker sig..haha!
 
Nu tänker jag helg och ska rena mig med välkomstkramar på Stockholms centralstation. 
I min egen lilla värld.
Och det är stort.
 
 
Kram Cecce
 
EvaN
Kommentar postad
Ha en härlig helg! :-)
Svar: Tack:-)
cecce