Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Måndag med besked.

 
Nybakade scones. Helgens enda bild...trodde jag,  men hittade sedan två stycken i mobilen tagna under lördagens lilla shoppingtur på och kring Nordstan i Göteborg, dit syrran och jag och Rebecka och kusinen tillbringade några härliga timmar i folkvimlet.
Nya vinterskor till Rebecka blev shoppingturens enda fynd dock, trots att jag förälskade mig i en kamelfärgad kappa/rock på Zara. Slet mig i väg från köplust och förälskelse i sista stund, med hoppet om att jag inte skulle ångra mig vid hemkomst.
 
 
 
Är snyggare i verkligheten än på bild kan jag säga.
 
Annars en mysig helg med min systerfamilj, med goda middagar, samtal och kusinhäng. Guld värt att ha möjligheten att samlas i ett stort rymligt hus i en enda storfamilj och bara vara!
 
I dag blev det måndag med besked. Satt i lite spak tandläkarstolen i arla morgonstund efter att ha lämnat av min H vid tågstationen i Lund. Förhållandevis små tandläkartrauma i barndomen kan få stora konsekvenser i vuxenheten minsann och att gå på årlig kontroll hos tandläkaren innebär alltid en viss vånda. Men det gick bra trots allt, även om en spricka i en kindtand vållar bekymmer. Ett dyrt bekymmer men tänker skjuta på utgiften genom att fortsättningsvis bara tugga i käkens vänstra del...haha! Någon som tror på det?
Nåja. Försöka duger.
 
Vintern har gjort sig gällande med en temperatur ner mot nollgradersstrecket och mörkret faller allt tidigare om eftermiddagarna. Det är svårt att hitta energinivåerna till duktighet efter arbetstid och låter saker och ting bero i en  sjunkande verksamhetsnivå.
 
Vintern är här. Ingen tvekan om det.
 
Kram Cecce
 
 
Y
Kommentar postad
Supersnygg kappa och du....Zara finns här i stan också!😘
Svar: Jo...jag vet:-) Men efter tandläkarbesök och inför en försetående jul, lär det inte bli någon ny kappa denna gång. Ok det med:-)Kram!!
cecce
Y
Kommentar postad
Önska i julklapp av 🎅🏻!😊
Svar: Bra ide´:-)
cecce