Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När soffan hänger fritt och benet säger sitt.

 
Det blir inte alltid som man tänkt sig, men det kan bli bra ändå.
 
Planen om att spendera dygnet i lilla blå huset vid skärgården gick om intet någonstans mellan trappan på Skärmabrinks t-banestation och t-banetåget som skulle ta oss till Ersta. Det högg till i mitt redan inflamerade knä och sedan dess har jag knappt kunnat gå. Suck.....
 
Vi tog oss i alla fall ut till Ersta för att hjälpa Maggie och Erik med att hissa ner en soffa från femte våningen. Ett synnerligen spännande projekt....haha, men som gick vägen efter några svettiga minuter. MIn uppgift var att stå på markplan med ett rep fastsnurrat i soffan fem våningar upp och dra den ut från huskroppen. Lite läskigt faktiskt då tanken av en fritt nerfallande soffa härjade omkring i oroskroppen. Men som sagt. Allt gick bra och vi firade med godaste fikan på länge! Saffranskakan alltså! 
 
 
 
Och Stockholm är vackert även i november!
Utsikten från Maggies lägenhet är fantastisk.
 
 
 
Och nu ligger jag här i sängen med benet i rakläge, försöker att inte låta besvikelsen ta överhanden och softar runt medan jag blir serverad starkvinsglögg av min H och hoppas att svullnaden ska ge med sig.
Det kunder varit värre.
 
Mycket värre.
 
Kram Cecce
Y
Kommentar postad
Min första tanke var: hur vågar dom, 5 vån?! Tur att det lyckades!
Fy så trist med ditt knä. Har du provat Voltaren Gel? Bra för sådana åkommor! Var rädd om dig, starkvinsglögg hjälper nog lite iaf! Kram!
Svar: Tack! Jo...jag har provat både voltaren gel och starkvinsglögg:-) Får nog bli ett läkarbesök på det! Tack för bra tips!Kram!!
cecce
Kommentar postad
Åhnej, inte du också:(( Köp starkaste voltaren gel, den kanske kan hjälpa lite i alla fall. Och gör golden milk! Du vet den med gurkmejan. Det är bra mot inflammation.

Kramar
Svar: Just det. Golden milk får det bli:-) Om jag nu kommer ihåg hur man gjorde....Tack för tips! Får bli ett läkarbesök i morgon.
Kram!<3
cecce