Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Höstblandning.

Inget som har med wi-fi verkar fungera här på SJ:s InterCity tåg och jag gör ett försök här på mobilen. För vilken gång i ordningen är osäkert, men äntligen verkar skrivfunktioner och verktyg vara på rätt plats.

Egentligen hade jag tänkt berätta om gårdagens kollektiva träning i bostadsföreningens träningsrum då jag och H och Rebecca gjorde gemensam sak och tog oss dit. Så mycket lättare när man är fler. Så mycket roligare. Och vi konstaterade efter viktlyft och intervallträning med skrattanfall däremellan att detta var en aktivitet värd att upprepas. 
Hade också tänkt berätta om stress och betygshets som kryper allt längre ner i åldrarna och får sitt ansikte vid middagsbordet en torsdagskväll och lite annat smått och gott som passerat i händelseförlopp och tankar de senaste dagarna. Men det får vänta. För nu har jag fredag och jag och H sitter sida vid sida i tågsätet mot Stockholm där vi ska tillbringa helgen. Jag tänker besök på Roy Fares nyöppnade cafe. H tänker gemensam städdag på kolonilott och koloniområde. En blandning av onyttigt och nyttigt alltså. I alla fall en helg tillsammans med storstan som kuliss.
Kan onekligen ha det sämre!

Till sist: Hösten. En kyrkogård i Lund. Färgsymfoni. Löv i hög.  Fångat på bild under veckans lunchpromenader. Hur fint?

Kram Cecce