Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Konsten att städa.

 
Det här med att läsa böcker. Jag är lite av en periodare när det kommer till läsning och just nu var det ett tag sedan någon titel fångade mitt intresse. Men så fick jag i lördags ovanstående bok  min kära moster som jag inte kunde låta bli att börja läsa på direkten.
Konsten att städa!
En bok som inte bara utlovar en hållbar metod för städning utan även om en förändring av livet. En gång för alla.
Och så här långt in på sidan sextio åtta, känner jag mig sååå sugen på att sätta igång med att städa upp i varje vrå av hemmets yta...haha! Har redan lärt mig allt från hur man värderar vilka prylar som är värda att spara till hur man viker kläderna i byrålådan på bästa sätt. För detta är en bok som tar städningen till en extra dimension och slår hål på många myter kring hur jag tidigare valt att förhålla mig till ordning och reda,
 
Lovar återkomma med hur projektet går såsmåningom.
 
 
 
Annars en bra måndag i backspegeln och en bra tisdag så här långt. Inga större katastrofer eller omvälvande upplevelser. Vardagen löper sin stilla gång med allt vad det nu innebär. Tackar för det.
 
Jo förresten: Laddar för årets (!) första träningsförök i träningsrummet under seneftermiddagen. Eftersom jag nu har skrivit det i detta offentliga forum, finns det ingen återvändo.
Tror jag....
 
Kram Cecce