Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När då är då och nu är nu. Hej helg!

 
Mitt dagliga inlägg fick i går stå åt sidan för nytt bullbak (skam den som ger sig), tvättid, mattetal och allmänt packande inför helgen. Så får det bli ibland. 
I dag sätter jag mig nämligen på tåget upp till Stockholm. Tjoho! Det var ett tag sedan nu då skånehelgerna radat upp sig av olika anledningar. Men nu!! H och jag planerar att åka ut till lilla huset vid viken i skärgården. Det gäller liksom att passa på innan vintern slår till. Hösten kan ju vara fantastisk vacker även om det inte lär bli något bad vid bryggan denna gång. Snarare sköna stunder i naturen med efterföljande värmebaserad vila inomhus.
Dessutom korkar vi upp champangeflaskan för att fira våra numera två år av tillsammansvarande.
Tillsammans lär vi också käka middag med moster och morbror på lördagkväll och insveper dem i firandet.
Hej helg!
 
 
 
Bilderna är dock från en annan helg! En riktig kalashelg tillsammans med mina systrar och syskombarn, då vi firade mina söners tjugoett och sjuttonårsdagar. Eftersom de fyller år med bara någon dags mellanrum, slog vi ihop firandet i ett. Även Rebecca fick vara med på ett hörn då hon fyller hela tolv år nästa vecka. Men är man tolv vill man även bli firad liite mer separat, därför väntar ytterligare ett litet kalas nästa vecka!
 
 
 
 
Tittut!
 
 
 
Tilläggas bör att det inte är jag som hållt i kameran utan H, som lyckats fånga porträtten ovan på min yngsta Rebecca, kära mor, tjugoettåringen och me myself.
 
Då var då. Nu är nu.
 
Fredagskänslan har placerat sig i kroppen och nu ser jag  fram mot att andas in hösten i Stockholm, vid vattnet, i tystnad, närhet och ett och annat glas champagne!
 
Trevlig helg alla som kikar in här!
 
Kram Cecce
 
 
 
Heidi
Kommentar postad
Trevlig helg 💕!
Svar: Tack detsamma, om än lite försent:-)Kram!
cecce