Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man flirtar med hösten.

 
 
Vad ska jag börja?
 
 
Mätt. Nöjd. Lite trött. Men full av upplevelser och Stockholm sitter jag åter här på tåget söderut.
 
Vi har flirtat med hösten på alla tänkbara vis. Luktat spårvagn. Känt prasslande löv under fötterna. Sett färgssprakande vyer mellan himmel och hav. Smakat kylande rosevin efter omtumlande fotografier av Paul Hansen liksom fotoutställningen Last Night in Sweden. Gått gata upp och ner och upplevt Söderstadskultur och ätit vegansk buffe på Hermans tills vi knappt kunde resa oss. Ätit ännu mer mat i köket hemma hos Johanna och barnen en lördagskväll och omslutits av värmen som bara familjära band kan ge. Vi har sovit länge. Ätit ägg och majonnäs i sängen. Tagit beslutet att delta i manifestationen #metoo. För att det känns nära och viktigt och samtidigt sorgligt att det behövs. Vi har ätit chokladbakelsen från himlen hos Mr Cake och fått service och samtal med Roy Fares himself.
Kort och gott: Flirtat med hösten och förlorat oss i densamma. I storstaden. I helgen. I varandra.
 
 
 
 
 
 
 
Kameran är full av bilder men vill inte bråka med wifi och uppladdningstider, så en del får vänta tills möjligheter ges. Just nu hoppas jag att tåget tar mig till Lunds Centralstation i tid, för att hinna med bussen hem till de mina.
 
Slits lite mellan här och där. Mellan hemmen. De kära. Mellan öst och väst. 
Jag är slitstark och har tålamod. Två personlighetsdrag jag omfamnar och uppskattar mer än någonsin. Som kommer ta mig i hamn. 
 
Hej Alvesta.
 
Kram Cecce
Y
Kommentar postad
Jag märker gång på gång när jag läser din blogg och när vi vid tyvärr alltför få tillfällen träffas att du har "hittat hem" och det gör mig så ofantligt glad! 💕Kram Y
Svar: Tack fina! Jaa, det stämmer nog:-) Och att vi ses för sällan. Men det går ju att ändra på!:-)Kram!!
cecce