Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man laddar om!

 
Sista bilderna innan höstlovet, tagna under en utfärd idag.
Höstigt men förhållandevis varmt för årstiden.
 
 
 
 
Hur man angör en korv....haha! Bilden tagen av en av mina kollegor, Anders, som även är en hejare bakom kameran! Finns inget godare än en grillad korv med räkmajonnäs i naturen en oktoberfredag.
 
 
 
Vackert!
 
Så har det hunnit bli fredag (igen) och vi ligger utspridda i vardagsrummet. Var och en upptagan med sitt framför datorer och bakom mobilskärmar med Idolgänget på TV. Tryggt. Enkelt. Men nära. Fredagen känns i kroppen på alla sätt och vis. Pulled beef med ugnsbakade potatios och allehanda tillbehör har gjort sitt och tröttheten efter en diger arbetsvecka har satt sina spår på graden av aktivitetsnivå i familjelägret.
 
Och vi behöver vilan. I morgon laddar vi nämligen om och beger oss ganska tidigt iväg i lördagsmorgonen för att ta oss de dryga 30 milen till Oskarshamn där vi ska fira min finaste vän Anita som celebrerar och bjuder in till fest. Och däremellan ska vi hinna lämna Rebecca hos kusinerna på föräldragården och därefter ett besök i djupaste småland hos konstnärsparet, tillika min kusin, som lovat bjuda på lunch.  
Sen blir det party natten lång och hotellvistelse som följd.
Heja!
 
Men först lite fredagsvila. Packningsbestyr. En och annan glassportion.
 
Kram Cecce