Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man får det man förväntar sig!

 
 
Nyss kommit hem efter en trevlig kväll med dessa sköningar! Bästa restaurangen, med bästa svågerservitören och värsta familjen...haha! Åh, jag har ätit min favoriträtt på detta ställe - file mignon med två såser (pepparsås och ädelostsås, den sistnämnda beroendeframkallande). Samma rätt som jag inmundigade 1988 och åren fram över nittiotalet då jag så fort studentbudgeten tillät. Det är det som är charmen med Mando (förutom min italienske svåger då) - att man får det man förväntar sig. Samma meny och miljö som på sjuttiotalet.
Anledningen till allt det goda är att mellansonen fyller sjutton i morgon och vi tjuvstartade firandet i kväll!
 
 
 
Ytterligare ett bildnedslag från dagen som gått. Kanelbullar redo att svishas in i ugnen för att ätas lagom till fredagsfika på jobb! En av dagens höjdpunkter tillsammans med elever och kollegor. Fredagar är bulldagar. Bradagar. Utan tvekan.
 
Mer då?
Ett samtal från Emma - min äldsta som befinner sig på andra sidan jordklotet och just denna vecka gör avbrott från studierna i en ensam trip i Australiens mera glesbefolkade del, med snorkling som mål. Du är så modig. Du fattas oss här hemma, men härligt att du har det bra. 
 
Nu har vi andra landat här. I soffan. Trygga i det välkända.  Framför Idol. Med fötterna på bordet, pösnöjda med fredagskänslan i kroppen.
Just så.
Och inget kan vara bättre.
 
Kram Cecce
 
Heidi
Kommentar postad
Hej Cecce! Vet inte riktigt hur jag hittade din blogg. Har följt din blogg en tid och jag vill trycka på gillaknappen varje dag när jag läser dina inlägg!! Igenkänning!! Älskar ditt sätt att skriva underbart! Har själv tre tonårsbarn hemmaboende, gift med barnens far sedan 13 år.
Tack du förgyller lin tillvaro!! Kram Heidi
Svar: Hej! Tack, snälla du för din kommentar. Den värmer:-) Och tack för att du tog dig tiden att berätta, då det ger mig extra energi till att fortsätta skriva. Kram till dig!!
cecce
Kommentar postad
Så gott med kanelbullar!